22 September 2013

Hi there! Nu var det ett tag sen! Pratade med Erika och Lina på Viber igår (som är mycket bättre än Skype btw så skaffa det!!) och de tvingade mig att blogga så här kommer ett inlägg för er skull ❤️ I veckan har det bara varit vanliga dagar i skolan... I tisdags åt vi middag med Cross country laget och det var jättekul och maten var extremt gooood! Drack dock Gatorade, en energidricka som alla älskar här, och det va sjukt äckligt haha! I fredags va jag på football game och alla från skolan var typ där så det va väldigt kul. Terra Nova Tigers vann med 56-12, så bäst haha! Igår åt jag middag med familjen på en restaurang och sen va jag hemma hos Isa på kvällen och sov över där! Idag vet jag inte vad jag ska göra, har en hög med plugg men den kommer nog inte bli mindre hehe... Har inga bilder så lägger upp en gammal bild!

I miss you

Tänkte bara skriva ett litet inlägg om hur det går här borta... Imorgon har jag varit här i 1 och en halv månad och det känns helt overkligt hur snabbt den tiden har gått. Ibland måste jag stanna upp och tänka efter, det går fortfarande inte att fatta att jag är 9000 km hemifrån och att jag inte kommer se min familj, mina vänner, mitt hus eller min stad på ett helt år. Hela den här grejen är så sjukt stor och svår att fatta. De senaste dagarna har jag iallafall känt att jag saknar alla där hemma väldigt mycket! Inte för att det är dåligt här, det är tvärtom väldigt bra, men ibland när jag hör eller ser nåt som påmminner mig om hemma eller någon där hemma så blir jag ledsen och saknar er alla så himla mycket! Nu när jag är här inser jag verkligen hur underbara människor jag har runt omkring mig där hemma och hur mycket jag uppskattar varenda en av er! Och även om jag saknar er nu så kommer jag jag bli så jävla glad när jag äntligen får träffa er igen <3
Jag hoppas inte det låter som om jag inte har det bra här borta för så är det inte. Jag trivs verkligen jättebra här och jag har kommit in i mitt liv här mycket snabbare än jag trodde. Jag har träffat så många fina, nya vänner och alla är otroligt snälla. Det är många som är intresserade av mig och av Sverige och frågar massa frågor och vill lära sig prata svenska haha... Det är extremt kul när de försöker prata svenska för de flesta är verkligen dåliga och har jättesvårt att uttala ord rätt! Men det är bara kul! Det är också väldigt många som tycker det är kul att "visa" mig USA och lära mig hur allt går till här! Alla är så gulliga för så fort de börjar prata om något som jag inte vet vad det är, typ ett matställe, så säger det alltid: "Omg, you've never been there? Oh I have to take you there, we can go this weekend!". Det känns ganska typiskt amerikanskt att göra så, känns inte direkt som om någon i Sverige skulle säga så... Tänkte göra en liten lista nån dag med saker som skiljer sig mellan Sverige och USA, om det verkar intressant hehe... Kan försöka göra det imorgon!
Nu måste jag sluta skriva och börja plugga haha, men vill bara att ni ska veta hur glad jag är, både för att jag har det så bra här i USA och för att jag har så fina människor som väntar på mig därhemma :)

Min fina bakgrund på mobilen!

16 september 2013

Heeeii, förlåt för ganska dålig uppdatering, det är svårt stt hinna med att blogga! Här kommer bilder från helgen! Va hemma hos Kiko med Javi och Isa och badade i deras hot tub i fredags och sen va vi på Donken igen haha.
    '
I lördags åt jag middag med min värdfamilj och sen åkte jag hem till Slonne och Isa och hängde med Isa och Diana. Sen åkte jag, Isa, Slonne och Slonnes pojkvän till en fest hemma hos en tjej som heter Jamie. Det var skitkul där och alla är så himla snälla och välkomnande. 


Kayla, jag, Tori, Mariah och Sammy!



Jag och Javi!


Sammy, Mariah, Tori, jag och sen vet jag inte... Det är så sjukt svårt att komma ihåg alla namn här!


Mariah och jag!
I söndags var jag först och gjorde errands med min familj, vi va på Bed Bath and Beyond, Trader Joe's, Sephora och sen köpte vi froyo! Så sjukt gott men jag tar alltid alldeles för mycket godis och kaksmulor så efter en stund har jag ätit upp all glass och så är det bara kaksmulor kvar... Sen åkte jag till stranden med Katie och Isa! Vi gick runt, åt på Taco Bell och sen gick vi hem till Katie. 



Imorgon ska jag äta middag med alla från CC och på onsdag har vi ett meet men jag och Isa kan inte vara med för våra utbytesstudentpapper är inte klara! Men vi ska nog hänga med och kolla, jätteskönt för då missar man två lektioner i skolan haha...

Bilder från helgen

 
Godaste hamburgaren någonsin, fattar varför alla hypear...
 
 
Mina bebisar <3
 
 
Man skulle ta med sig mat från sitt land på picknicken med utbytisarna så jag tog med mig Swedish Fish haha, orkade inte laga nånting...
 
 
Asså jag vet inte vad mupparna håller på med...
 
 
Utbytisarna <3
 
 
Jag och Quincy va på promenad med världens sötaste hund som vi har tagit hand om den här veckan!
 

6 september 2013

Hola amigos!
 
Känns som jag lär mig mer spanska än engelska här haha, eftersom jag är med massa spanska människor hela tiden. Senast jag skrev var i tisdags och sen dess har det inte hänt så mycket, bara haft vanliga dagar med skola och cross country. I onsdags hade vi en extremt jobbig cross country träning där man fick en tid (beroende på hur bra man är) som man skulle springa en mile på. Sen skulle man vila den tiden, springa en till mile, vila och sen springa en tredje mile. Det va så jäkla jobbigt för man behövde verkligen springa snabbt för att klara av sin tid! En mile är 1600 meter så ni vet så idag och igår sprang vi 5 miles, alltså 8 km! ¨
 
Idag efter cross country åkte jag hem och duschade och sen åkte jag och Isa till Coldstone (ett glassställe) och träffade massa människor där. Sen åkte typ alla hem och då gick jag, Isa, Javi och Kiko (de spanska utbytisarna) till McDonalds och köpte mat och jag drack massa iskaffe, om man säger utan nån extra smak eller extra socker eller någonting så smakar det ändå som om de har hällt i ett kilo socker haha! Sjukt sött... Sen gick vi till stranden och sen fick vi skjuts hem av Megan och Austin. Vi åkte sex personer och två surfingbrädor i en pytteliten bil haha så det var väldigt trångt. Nu ska jag iallafall sova och imorgon ska jag först till Sports Authority med min farbror och köpa kläder till CC och sen till In N Out för första gången (ett hamburgarställe som alla hypar över hela tiden) med Katie, Isa och säkert några andra. Så det ska bli kuuuuuul! Och på söndag har vi picknik i San Fran med alla utbytisar.
 
Har tyvärr inga bilder men ni klarar er, hoppas allt är bra där hemma <3

3 september 2013

Hej allihopa, idag fyller jag 17 år! Det känns inte alls som att jag fyller år, kan inte fatta att det redan är september och att jag har varit här i en hel månad. Det är helt galet hur snabbt det har gått och just nu känns det som ett år bara kommer rusa förbi. Min dag har iallafall vart bra, imorse firade min värdfamilj mig lite och jag fick pengar och  sminkgrejer. Sen i skolan var det massa människor som sa grattis till mig, inte så jättemånga som visste att jag fyllde år såklart men det spred sig under dagen. Jag fick iallafall en jättefin present av Katie, hon är verkligen den snällaste människan jag någonsin har träffat och jag är så glad att hon tar så väl hand om mig! Jag fick iallafall en sjal, Swedish fish (haha jag är svensk, ni fattar) och choklad av henne. Fick också ett jättejättefint kort! Sen fick jag också nån speciell San Francisco choklad av en kille som heter Matt. Och så fick jag en cupcake av en tjej som heter Kristiana som jag har pratat med en gång haha, lite skumt... Efter skolan hade jag CC och alla sjöng för mig och nu på kvällen har jag och min värfamilj varit och ätit sushi! 
 
Tänkte också berätta lite snabbt om helgen. På fredagen va jag ju på fotbollsmatch och på lördagen va jag, Katie, Isa, Sophia, Austin och Ray på bio! Vi såg en film som sög, The Gateway hette den men det va väldigt kul ändå! Sen va alla jättetrötta så vi gick till en stor department store och la oss i sängarna där tills en tant som jobbade där sa till oss. På kvällen var jag och Isa på en fest med massa människor från skolan, det va jättekul men annorlunda från Sverige! Det va t.ex. ingen musik eftersom killen som hade festen hade panik att polisen skulle komma så han gick runt och sa till folk att vara tysta hela tiden... I söndags var jag och åkte boogie board med min värdfamilj och igår va jag, Isa och Gabby inne i San Francisco och shoppade eftersom det va Labor Day och ledigt från skolan! Hade en jätterolig helg! 
 
Nu måste jag sova men tänkte också passa på att säga att om ni undrar något, kan vara vad som helst, så får ni jättegärna fråga! Vill också tacka alla som har grattat mig idag, ni har verkligen gjort min dag med era gulliga grattis och jag saknar er alla så mycket! Det är inte förrrän man är borta som man märker hur mycket man uppskattar alla runt omkring sig... <3
 
 
Boogie boarding, me and my Spanish girl, bild från festen på Isa, Austin, Ryan och okänd kille, presenter från folk på skolan :)