23 februari 2014

Hej nu va det ett tag sen igen hehe... Vi har ju haft skiweek (typ som sportlov) så jag har gjort en massa grejer! Jag har haft vår sista fotbollsmatch och senior night som innebär att alla seniors blir uppropade och får blommor (jag och Isa är juniors men eftersom det även är vårt sista år så räknades vi som seniors), jag har haft Pink vs blue day i skolan på alla hjärtans dag och jag har vart på basketmatch mot HMB (som vi förlora :( :( ). Efter matchen åkte jag till Denny's med Jamie, Isa och Biff. På lördagen var jag och shoppade lite med Is och sen åkte vi in till San Francisco och kollade på en Chinese New Years parade och åt middag. På söndagen åkte vi och spelade volleyboll med massa människor, sen kollade vi på solnedgången, sen åkte vi och spelade tennis, sen åkte vi och spelade basket och sen åkte jag, Jamie, Brian och Javi hem till Jaylend och kollade på film. Vet inte varför vi körde tre olika sporter på en dag haha... På måndagen åkte jag och shoppade med Quincy och Greg och sen fick vi på bio. I tisdags hade vi träning, sen åkte jag och fixade naglarna med Jess och Jam, sen färgade de mitt hår rosa med nån krita som gick ut efter typ en timme och sen åkte vi och badade. I onsdags hade vi träning, sen åkte jag och klippte mig med Isa och sen var vi på bonfire på kvällen som var väldigt kul. I torsdags hade vi träning och middag med laget och sen var vi på ännu en bonfire. I fredags köpte jag Jamba juice med tjejerna på morgonen och sen hämtade jag Hanna på flygplatsen! Det var så sjukt jävla kul att träffa henne och jag har fortfarande inte riktigt fattat att hon är här! Iallafall så var vi på en fest hos Sean i fredags. Igår var vi på Starbucks och In N Out med Brian och Jamie och sen var vi på bio med Brian och Mariah och såg About Last Night. Idag har vi varit på Golden Gate bridge med Jess, Jamie, Kayla och David och sen åt vi middag med min familj. Jäklar vad långt detta blev, känns som jag inte har gjort någonting det här lovet men det hade jag visst... Imorgon är det tillbaka till skolan, usch... Kramar <3















Bilder från när Hanna har varit här kommer sen för alla måste skicka dem till mig!

12 januari 2014

Heeej! Har precis lagt bort plugget för ikväll, det är så jäääkla mycket just nu. Och grejen är att jag verkligen inte har någon motivation alls till att göra skiten eftersom det känns som jag pluggar i onödan... Iallafall förra veckan hände det inte nåt speciellt, hade matcher som vanligt. På torsdagen hade vi en liten hejdå middag för Javi, vi åt pizza och det va supersorgligt. Sen på fredagen packade jag efter skolan och sen åkte vi till Tahoe på kvällen! Tahoe är en skidort typ fyra timmar från där jag bor och jag var där med min kompis Sammy och hennes föräldrar, Isa, Jamie, Jess, Tori, Kayla, David och Julius. Vi bodde i Sammy's familj hus som va jättemysigt. På lördagen åkte några av oss skidor hela dagen och det var kul fast det snöade väldigt mycket och det var dålig sikt. Vi åkte iallafall massa roliga skogsvägar och trodde flera gånger att vi inte skulle hitta ut. Sen åkte vi hem och på kvällen spelade vi spel. På söndagen kollade vi på film och sen gick vi ut och åkte pulka och byggde en snow women som hette Mollie. Sen åkte vi hem! Både resan dit och resan hem tog extremt lång tid för det va typ storm. På vägen hem stannade vi iallafall på In N Out men jag mådde illa så åt inget. I måndags hade vi löpträning med laget och igår spelade vi match och vann med 5-0. Idag hängde jag kvar i skolan ett tag och sen var jag med Isa, Jamie och Biff en stund för att köpa grejer till the rally på fredag och sen åkte jag med Slonne, Isa och Sara och köpte mat. Den här veckan har vi spirit week och temana på dagarna är: Bows vs ties, jocks vs nerds, pink ladies vs greasers, boy girl twin day och pink va blue. Imorgon har vi Senior night som typ är att man presenterar alla seniors innan deras sista sportevent och vi har våran sista match imorgon. Och tydligen ska de räkna mig och Isa som seniors även om vi är Juniors så det ska bli kul! Vi ska alla ha på oss våra fotbollströjor och guld och svarta rosetter i håret imorgon i skolan och på fredag ska alla tjejer köra all out pink! School spirit yaaaaay <3 Nu måste jag sova, är så sjukt trött. Vill bara passa på att säga grattis till världens bästa brorsor! Saknar er så myckt och vet inte vad jag skulle göra utan er <3 massa pussar och kramar!



Bye Javi :(
Isa, Tori

Jamie, Isa


Hahahahahhahahaha in action




Isa, Jess, Jamie, Kayla

Våra rosetter tills imorgon! :)

Finns nog inte sötare än de där två... 




2 Februari 2014

Hej! Den här veckan har varit väldigt bra! I måndags hade vi match och sen var vi på ett ställe och gjorde en intervju med laget eftersom vi leder serien. I tisdags hade vi också match men där var det inga glada miner för vi förlorade matchen mot våra största rivaler HMB med 3-0! Jättetråkigt för vi har ju inte förlorat en enda match än så länge och förra gången vi spelade mot dem så vann vi med 3-0. Vet inte vad som hände, de ville helt enkelt vinna mycket mer än vad vi ville! I onsdag hade vi ingen träning och jag var bara med Isa och vi kollade på Disney-filmer haha (tänkte på dig Julia Ö, min disney-buddy!). I torsdags hade vi ännu en match som vi vann och sen åt jag middag hos Isa för henens värdpappa fyllde år. I fredags var jag ledig från skolan för jag skulle åka till Napa Valley (en stad 1 timme härifrån där det är mycket finare väder) med Isa, Tori och Tori's familj. Det var så skönt att vara ledig på fredagen, det gjorde hela min vecka! Det var iallafalll jättemysigt i Napa, vi chillade mest. Vi badade i poolen, åt mat och godis och kollade massa läskiga filmer. Idag åkte vi hem ganska tidigt imorse och jag har bara städat mitt rum, pluggat och kollat på Super bowl (en sjukt populär amerikansk fotbollsmatch). Sen har jag också fått jättesorgliga nyheter, min kompis Javi ska skickas tillbaka till Spanien av utbytesorganistaionen :( Det är en jättelång historia så orkar inte skriva allting här men det gjorde mig iallafall jätteledsen och jag kommer sakna honom massor! Men nu ska jag sluta skriva innan det blir för långt, älskar er! <3 Hoppas ni fortfarande tycker det är kul att läsa!
 
 
På väg till en match i the party bus! Med Sierra, Isa, Jam och Jess
 
Bästa laget!
 
 
 
Shit glömde berätta om den bra nyhet som jag har fått också! Vi ska åka till Hawaii veckan innan Spring Break, wiiieeeeee! Är så himla glad och taggad!!!