26 januari 2014

Heey! Nu är det än en gång längesedan jag bloggade... Så självklart har det hänt en hel del! Förra veckan spelade jag massa matcher med mitt fotbollslag som jag älskar så mycket. På onsdagen och fredagen var jag på basketmatch (älskar schoolspiriten så himlahimla mycket, något jag kommer sakna massor. Whyy don't we have it in Sweden??), sen åkte jag, Isa, Jamie, Jess, Kayla, Tori och Maddi till Tacobell och sen hem till Jess. På lördagen var jag och Isa i the mall och jag köpte sista presenterna till henne. Sen slog jag in presenterna och gav dem till henne, hon blev jätteglad! Jag köpte yoga-pants (typisk grej här), choklad, en ram med en bild på oss och en tröja till henne. På kvällen hade vi en överrasknings middag/fest för Isa och det blev sjukt lyckat! Sen sov alla över hos Isa och på morgon åkte vi till Denny's och åt frukost. Sen var vi hos Mariah och kollade på the 49:ers game (Amerikansk fotboll). I måndags var vi lediga och då var det superfint väder så vi åkte till stranden.
 
 
Jamie, Maddi, Isa
 
Diana, Isa
 
Jamie
 
Jess, Tori, Jamie, Mariah, Diana, Slonne, Maddi, Sara, Alexys, Isa
 
 
Victoria, Sara
Sammy, Tori, Joanna, Isa, Mariah, Jamie
 
 
I onsdags var jag på Starbucks med Jess, Jam, Tori, Trevor och Isa och sen åkte vi på basketmatch på skolan. På tosdagen vann vi en match med 9-0 men jag kunde inte spela för jag hade en allergisk reaktion i mitt ansikte så när jag kom hem åkte jag till sjukhuset. Men det är lugnt nu! I fredags var jag på basketmatch igen, mot våra största rivaler Half Moon Bay. Det är sjukt hur mycket våra skolor hatar varandra och det var helt galet mycket bråk. De vann iallafall men det är lugnt för vi vann över dem i football och i soccer. Sen åkte vi alla hem till Holly där det var massa människor. Igår spelade jag volleyboll på förmiddagen med Jam, Mariah, Isa, Tori, Katie, Emily, Jayland, Javi och Brian. Sen åt jag middag med Jamie, Isa och Maddi och sen åkte vi hem till Trevor. Sen blev vi uttråkade och åkte till en baskethall som någon kunde koden till och spelade basket! Det var skitkul verkligen! Idag har jag varit på en hike med Tori och Sammy. Sen var jag hos Jess med Maddi och Jamie och kollade när vårat fotbollslag var med på TV. Väntade 45 minuter på att se 2 minuter haha... Sen har jag och Isa pluggat. 
 
Isa, Jamie, Tori
Laget
Leilani, Maddi, Victoria, Isa, Mariah
Kayla
Maddi, Jamie, Isa
 
Tori
Sammy
 
Allt är iallafall väldigt bra här och jag måste bara säga hur otroligt glad jag är att jag tog beslutet att åka hit. Hade aldrig förväntat mig att allt skulle gå så bra och att jag skulle må så bra här. Kommer bli riktigt jävla sorgligt att åka härifrån... Men jag saknar ju också alla er där hemma väldig väldigt mycket och ibland vill jag bara komma hem till er nununu! Det är sjukt hur mycket olika känslor ett utbytesår framkallar. Ledsamhet för att lämna Sverige, nervositet för att komma hit, glädje för hur underbart det är här, ledsamhet för att åka härifrån och glädje för att komma hem igen! Önksar ändå att alla fick chansen att åka på utbytesår för det är det bästa jag har gjort <3 Älskar er alla massor, massa pussar och kramar! Och juste vill bara tipsa om världens bästa film About Time som jag och Isa såg. Absolut en av mina nya favoritfilmer, så himla fin.

Soccer picsss







13 januari 2014

Holaaa!

Har haft en bra vecka, hade match i måndags, tisdags och torsdags. Vi vann alla tre och ligger etta i ligan! I fredags efter skolan var jag på Tacobell med Tori, Sammy och Isa och sen åkte vi runt och lekte "the name game" som är fett skumt haha men så himla kul. Man skriker random namn till folk på gatan typ "David!!!!! Do you remember me?? We met last weekend!!" och det är skitkul att se hur folk reagerar haha. Sen åt jag middag hos Isa och sen var jag på bio med typ 15 pers. Vi såg Lone survivor som typ är en krigsfilm. Sen sov Isa hos mig och i lördags åkte vi och köpte Jamba juice, burritos och gick till Victoria secret med Jamie, Jess och Kayla. Tre typiska Cali grejer haha... Sen åkte vi hem till Isa och spelade Just dance, såå kul! Igår var jag och shoppade lite med familjen. Fixade också mina ögonbryn med threading (googla om ni inte vet) och det gjorde så  jävla ont!! Köpte bara lite små grejer typ smink och en present till min lilla älskling Isa som fyller år på söndag! Sen åkte vi till Jamba juice igen haha och sen pluggade jag med Isa och Slonne. Just nu sitter jag i la escuela och tråååkar. Men slutar 1.15 för vi har match! Sjukt att man får sluta tidigare två dagar i veckan om man spelar fotboll... Men det är nice! Hoppas allt är superbra där hemma! Och tack igen finaste tjejligan!! <3



Random bilder från art på Sam, Victoria och Shelby!


Jag och Quincyy

Så sjukt fina solnedgångar här varje dag!

6 januari 2014

Hejhejhejhej, klockan är halv ett and jag kan inte sova. Imorgon börjar skolan igen och det känns mindre bra. Kommer troligtvis vara en zombie. Har inte bloggat på 13 dagar, sorrysorry. Pallar verkligen inte berätta allt som har hänt sen dess men gör det ändå för kan som sagt inte sova. Okej, på juldagen åkte jag med familjen till en liten stad som heter Calistoga där vi bodde på ett hotell två nätter. Vi badade i varma källor, gick runt i mys staden och åt massa god mat och det va fett nice. Vi kom hem därifrån den 27:de och då va jag med Isa, Jamie, Jess och Kay på kvällen. Dagen efter var jag med massa kompisar i San Francisco och sen sov jag hos Isa. På söndagen var jag på en hike med min familj och sen åt vi middag i SF och sen spelade jag Just Dance med Isa, Slonne och Briana. På måndagen va jag och Isa och shoppade inför nyår och sen på kvällen skulle vi på en bonfire men alla sa att det va tråkigt så vi åkte och åt mat med Joanna och Zach istället. På tisdagen va det nyår, jag fixade mig hos Jess, va på fest hos Sage och sov sen över hos Tori. Onsdagen var jag först med Tori och Isa och vi åkte och köpte bagels till frukost, badade i Tori's hottub och åkte med Trevor till Subway. På kvällen var jag hemma hos Mariah med Isa, Tori, Jamie och Sage och kollade på Insidious 2. I torsdags hade vi fotbollsträning och sen var jag, Jamid och Isa på bio och såg Paranormal activity, så sjukt läskig. I fredags hade vi match som vi förlorade och jag kunde inte spela för jag har blåsor från skavsår på mina hälar. Sen åkte vi till Jamba Juice och på kvällen var jag med Isa, Slonne, Sean och Brian. Igår var det  lördag och jag va på ett rock climbing ställe med tjejerna och det va skitkul! Sen åkte jag och Jamie till Tacobell. Idag har jag inte gjort någonting och det har varit så skönt. Allt som allt har jag haft ett helt perfekt jullov även om det är 20-grader och sol här istället för snö! Det här måste va sjukt ointressant att läsa men jag vill komma ihåg allt från mitt år. Nu borde jag verkligen försöka sova men först massa bilder! Massa kramar! <3