17 days to go

Här kommer första inlägget på denna lilla utbytesblogg. Jag som skriver heter Mathilda Wright, är 16 år gammal och bor utanför Stockholm. Jag har flera gånger startat en blogg och varit så himla taggad på att skriva långa inlägg varje dag men alla gånger har det runnit ut i sanden efter bara några veckor... Jag har helt enkelt tröttnat snabbt och jag kan inte lova att samma sak inte kommer hända den här gången också. Men jag ska iallafall försöka hålla bloggen vid liv för nu har jag trots allt nåt roligare att skriva om än min tråkiga vardag!
 
Om exakt 17 dagar, den 3:e augusti, ska jag lämna Sverige och åka till USA. Jag ska vara utbytesstudent i ett år och jag ska bo i en stad utanför San Francisco, Kalifonien som heter Pacifica. Jag ska bo med min farbror, hans fru och deras dotter och jag ska gå på en skola som heter Terra Nova High School. Jag ska packa ner hela mitt liv i en resväska, jag ska lämna vänner och familj och jag ska få uppleva och se helt nya saker.
 
Jag har självklart blandade känslor, det ska bli så sjukt kul och spännande men ändå så sjukt jobbigt. Men det jag hoppas på, är att när jag är hemma om ett år så kommer det kännas värt det. Ett utbytesår är en upplevelse som man aldrig glömmer och om jag inte hade åkt hade jag nog ångrat det i resten av mitt liv.