24 december 2013

God jul mina älsklingar! Saknar er så mycket och vill bara att ni alla ska veta hur mycket jag uppskattar er <3 Känns så sjukt konstigt att inte vara hemma och fira jul!
 
 
 
 

23 december 2013

Hej alla sötisar! Sen senast har det hänt en massa. Jag har haft det mysigt med Morfar och B-M, jag har haft middag och julklappsspel med fotbollslaget, jag har pluggat en massor och haft finals, ja har haft fotografering med fotbollen och tagit massa fina och knasiga bilder, vart på fest hos Mariah och sovit över där, haft fotbollsmatch som vi vann med 3-2,  kollat julfilmer och bara chillat med Isa, köpt julklappar med Isa och hennes familj, vart på ett ställe med massa studsmattor som heter House of Air, kollat på solnedgången vid Golden Gate, sovit över hos Maddi, slagit in julklappar, åkt runt med Kayla och givit julklappar till alla, skypat med min fina familj, pratat med massa av mina saknade vänner och ätit jättegod middag hos min familjs kompisar. Här kommer en bildbomb! Och bloggningen ska bli bättre, vill ju verkligen minnas varenda liten del av det här året.
 





 



14 december 2013

Hej, pris till sämsta människan på att blogga går till mig yaay! Sen sist har jag vart i Oklahoma och hälsat på min lilla älskling Klara! Det va så mysigt och hennes värdfamilj var verkligen så gulliga! Hade superkul hela helgen och saknar dem redan allihopa! Var iallafall där från onsdag till söndag förra veckan. Den här veckan har det inte hänt nåt kul, jag har bara vart superstressad över plugg för vi har finals nästa vecka plus att jag missade massa när jag var i OK! Men i måndags hade vi ett tråkigt fotbollsmöte och i onsdags spelade jag min första fotbollsmatch! Vi förlorade med 4-0 för laget vi mötte var väldigt bra men det hände iallafall en helt gaaaalen grej. En tjej i mitt lag som heter Maddi gick på en tjej ganska hårt och tjejen blev skitarg så hon puttade Maddi i ryggen så att hon ramlade. Sen ställde sig Maddi upp igen och började slå tjejen i ansiktet, drog henne i håret och knäade henne i magen och det hela spårade ut till ett slagsmål! Det slutade iallafall med att både Maddi och tjejen i andra laget fick rött kort och Maddi är suspended och får inte spela på tre matcher! Igår var det iallafall äntligen fredag och då var jag med Isa en stund efter skolan och sen var på middag med Greg, Vahlee, Quincy, Morfar och Britt-Marie! Morfar och B-M är här och hälsar på och det va så kul att träffa dem igen! Idag hade jag match imorse, vi vann med 3-2 och den här gången va det inga slagsmål hehe... Sen visade jag morfar och B-M min skola och sen åkte vi in till SF där vi åt lunch och shoppade lite! Sen när det blev mörkt åkte vi runt och kollade på all julbelysning och nu på kvällen har vi ätit middag och spelat spel! Här kommer massa bilder från olika grejer! Massa kramar <3
 
 
 
 
 

3 december 2013

Hola, tänkte berätta om resten av helgen! I lördags hade Joanna födelsedagsmiddag. Jag åkte hem till Isa innan och fixade mig där med henne och Sammy. Sen fick vi skjuts hem till Joanna där alla tjejer va, vi var 22 tjejer allt som allt så orkar inte rabbla namnen men ni ska få se! Efter ett tag åkte vi iallafall inte till SF, jag åkte med Isa, Sammy, Rachel och Meghan. Sen mötte vi upp alla på en italiensk restaurang som heter Bucca di Bepo där vi åt en jättegod middag. Efter middagen åkte vi alla hem till Joanna och chillade bara resten av kvällen. Det var en jätterolig kväll, älskar verkligen dem där tjejerna! <3 I söndags vaknade jag 13.20 haha så himla sent. Sen hade jag verkligen en jättedålig dag, kände på riktigt att jag bara ville åka hem till Sverige... Nu är dock allting lugnt! Iallafall så var jag lite med Isa på söndagen, vi pluggade. Här kommer iallafall massa biler från i lördags (med namn under hehe), saknar er där hemma! Massa kramar <3
 
Vet att Isa är med på alla bilder haha men det är för att alla vill ta bilder med "the foreigns" haha.
 
 
Jag och Isa.
 
 
Jag, Isa och Sammy.
 
 
Jag, Kayla och Isa.
 
 
Jag, Isa och Jessica.
 
 
Jag, Isa och Jamie.
 
 
Jag, Isa och Joanna.
 
 
Jag, Isa och Tori. 
 
 
Jag, Isa och Maddi.
 
 
Jag, Isa och Ali.
 

2 december 2013

Hej bebisar!
 
Sen senast har det hänt en hel del och när jag inte har skrivit på länge känns det ännu jobbigare att blogga eftersom det är så mycket som måste berättas. Sen senast har ju Thanksgiving hänt också! I onsdags slutade jag iallafall tidigt och efter skolan var jag med Greg och Quincy i SF och köpte lite grejer. Sen på kvällen var jag på basketmatch på skolan med en massa härliga människor. Efter matchen var vi ett helt gäng som bara hängde kvar i skolan och sen körde Jess hem mig.
 
I torsdags var det Thanksgiving. En rolig grej är att verkligen alla här blir jätteförvånade när jag och Isa säger att vi inte har Thanksgiving i Sverige och Spanien haha, ingen fattar att det bara firas i USA och Kanada! Thanskgiving är iallafall väldigt populärt här och det levde verkligen upp till mina förväntningar för det va så mysigt. På förmiddagen var jag och familjen på bio och såg Cathing Fire (igen hehe). När vi kom hem gick vi på en "hike" (jag skulle kalla det en promenad men här använder man det lite mer fancy ordet "hike") i ett jättefint område nära vårat hus. När vi kom hem chillade vi bara lite och sen var det dags för maten. Det var jättegott och man blev så extremt mätt haha. På kvällen åkte jag och Isa hem till Tori och sen åkte vi med hennes syster Taylor till Starbucks. Sen åkte vi till the mall för att Black Friday shoppa! Black Friday är dagen efter Thanksgiving när det är massa rea på allting! De flesta affärer öppnar dock vid midnatt så det var därför vi va där på kvällen. Det va verkligen helt crazy och jag köpte ingenting, det va så sjukt stressigt! Sen sov vi hemma hos Tori.
 
I fredags åkte vi till en restaurang som heter Benihana's där de lagar maten framför en. Det var väldigt coolt och sjukt gott! Sen åkte vi hem till Tori igen och sen var vi med Trevor, Jessica och Marissa. Sen åkte vi bara runt i Trevor's bil hela kvällen och träffade massa olika människor. Sen fick jag och Isa skjuts hem av Jenna!
 
Sorry om det här blev väldigt långt, skriver om resten av helgen i ett annat inlägg! Thanksgiving var iallafall så mysigt och det var så himla skönt med lite lov! Under Thanksgiving insåg jag också hur tacksam jag är att jag har så underbara människor runt omkring mig. Är så tacksam för min riktiga familj där hemma, min värdfamilj här, hela min släkt, mina fina vänner därhemma och de fina vänner som jag har fått här. Är också så himla glad över att jag har fått chansen att bo här som utbytesstudent och att jag tog den chansen är något som jag aldrig kommer ångra! <3